Pokemonstad.jouwweb.nl
Home » tips

Hoe krijg je een Ei?

 

Als je een EI wil, moet je 2 dezelfde pokemons met een ander geslacht hebben. Die breng je dan naar de dag-lady-care. Even later staat er onder in beeld dat ze een Ei hebben. Om het EI op te halen moet je niet meer dan 5 pokemons in je team hebben. Dan praat je met het mannetje voor het huis, en dan krijg je hem van dat mannetje!!!!!!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

pokemonmaster12
5 jaar geleden

hallo ik ben pokemonmaster12

mark kiert
5 jaar geleden

Super mooie site super cool

Ryan
5 jaar geleden

Super vette site tof en gaaf!
Zou je ook op de mijne willen kijken?
http://allesweb-jouwweb.jouwweb.nl/

iman2014
5 jaar geleden

Als er iemand iets slechts doet blokeer dan de speler en niet de hele buurt of de hele site of pc en de toestelen maar gewoon de speler .

wesley
5 jaar geleden

Ik ga pokemonstad doen

wesley
5 jaar geleden

Hoi

melvin
5 jaar geleden

Hallo

legendarische pokemon\´sHier een lijst van wat Legendarische Pokémon in Diamond: Dialga (lv 47 Steel/Dragon). Versla Commander Mars & Jupiter met je vriend/rivaal. Daarna de Galactic baas. Je krijgt dan eenmaal de kans om Dialga te vangen. Mesprit (lv 50 Psychic). Te vinden in de grot in het midden van Lake Verity. Ze zal vluchten zodra je met haar 'praat'. Professor Rowan zal je vertellen dat ze e uitdaagt. Zoek op je Poketch naar Mesprit. Ze zal snel van plaats verwisselen. Tip: Neem een Pokémon mee met Mean Look. Zo kan ze niet vluchten als je haar tegenkomt. Neem bijvoorbeeld Golbat/Crobat. En neem veeeeel Ultra ballen mee. Azelf (lv 50 Psychic). Te vinden in de grot op Lake Valor. Deze vlucht niet. Uxie (lv 50 Psychic). Te vinden in de grot op Lake Acuity. Deze vlucht ook niet :D. Giratina (lv 70 Ghost/Dragon). Je hebt de National Dex nodig. Bij Route 214 is een extra pad erbij gekomen, vlak boven Valor Lakefront. Ga hierheen en op een gegeven moment kom je in de Turnback Cave. Hier moet je langs 3 pilaren zijn gekomen voordat je 30 kamers hebt gehad. Het beste is gewoon om telkens naar boven te lopen. Elke keer dat je een pilaar tegenkomt zie je aan het bovenste getal welke het is, en aan het onderste getal hoeveel kamers je al doorlopen hebt. Na de derde pilaar (en naar boven gelopen te zijn), staat Giratina te wachten, op level 70. Geen makkie... Heatran (lv 70 Steel/Fire). National Dex nodig. Ga naar de Stark Mountain in de Battle Zone. Daar staat Buck en die loopt met je mee. Bij het eind neemt hij een steen mee. Ga nu naar zijn huis in de Survival Area en praat met hem. Hij zal de steen terugbrengen. Ga nu terug naar het einde van de Stark Mountain en Heatran zal je opwachten... Regigigas (lv 70 Normal). Staat hieronder duidelijk uitgelegd :P. Cresselia (lv 50 Psychic). National Dex weer nodig. Gan naar Canalave City. Ga het huis in van Sailor Eldritch (die je naar Iron Island brengt). Praat met het jongetje dat in bed ligt. Hij heeft een nachtmerrie. Gan nu naar Eldritch, die je zal meenemen naar Fullmoon Island. Hier zit Cresselia, die zal vluchten. Ze laat een Lunar Wing achter. Geef deze aan het jongetje. Cresselia is op dezelfde manier te vanngen als Mesprit.

 

 

piano spelenOpen je badge case Als je dan op een van de badges druk hoor je een geluidje Hoe meer badges je hebt, hoe meer verschillende geluiden

 

Scheinende badgega naar je trainingcard druk dan op het knopje van je badgecase als open is gegaan ga dan met de stylus over de badges heen en weer nu zijn ze schoon en glimmen ze Je kan ze laten glimmen tot dat ze sterentjes hebben!

 

roselia = shiny stone pikachu = thunder stone weepinbel = leaf stone sunkurn = sun stone gloom = leaf stone gloom = sun stone lombre = water stone nuzleaf = leaf stone vulpix = fire stone eevee = water fire leaf.......stone poliwhirl = water stone execute = leaf stone staryu = water stone nidorina = moon stone nidorino =moon stone growlithe = fire stone clefairi = moon stone jigllipuf = moon stone meer weet ik er NOG nietGesp